Pörssitiedote huhtikuuta 4, 2007 10.00.40 ap. CET

Metso toimittaa metallinkierrätyslaitoksen GDE Groupille Ranskaan

  
Metso Minerals toimittaa metallinkierrätyslaitoksen GDE Groupin Limayn romuttamoon Ranskaan. Toimitus valmistuu vuoden 2008 kolmannen neljänneksen loppuun mennessä. Tilauksen arvo on noin 8 miljoonaa euroa ja se sisältyy vuoden 2007 ensimmäisen neljänneksen tilauskantaan.
 
Tilaukseen sisältyy metallinkierrätyslaitos, jossa on 6 000 hevosvoiman metallinmurskain sekä laitteiden asennus- ja käynnistyspalvelut.
 
Metson toimitus tulee uuteen Limayn romuttamoon, joka sijaitsee Seine-joen varrella, 80 kilometriä Pariisista länteen. Uusi laitos on tehokkain Metson Manner-Eurooppaan asentamista metallinkierrätyslaitoksista. Saavutettuaan nimellisen tehonsa romuttamo voi tuottaa 300 000 tonnia metallia ja 30 000 tonnia värimetallia vuodessa.
 
GDE Group on yksi Ranskan johtavista kierrätysyrityksistä, jolla on maassa yli 30 kierrätysasemaa. Yhtiön liikevaihto on yli 600 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on noin 900 henkilöä.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson 25 500 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja antaa (englanniksi):
Heinz Gerdes, johtaja, Recycling-liiketoimintalinja, Metso Minerals, puh. + 49 211 2105 615

 
 
 
 

Metso in Twitter