Pörssitiedote toukokuuta 15, 2007 02.32.45 ip. CET

Standard & Poor's nosti Metson yritysluottoluokituksen tasolle BBB

Luottoluokituslaitos Standard & Poor's Ratings Services on nostanut Metso-konsernin pitkäaikaisen yritysluokituksen tasolta BBB- tasolle BBB ja lyhytaikaisen luokituksen tasolta A-3 tasolle A-2. Metson liikkeeseen laskemien velkakirjalainojen luokitusta on nostettu tasolta BB+ tasolle BBB-. Luokitusta koskevat näkymät arvioidaan vakaiksi.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson 25 500 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
 
Lisätietoja antaa:
Pekka Hölttä, rahoitusjohtaja, puh. 020 484 3195
Johanna Sintonen, sijoittajasuhdejohtaja, puh. 020 484 3253

Metso in Twitter