Pörssitiedote kesäkuuta 20, 2007 10.00.03 ap. CET

Metso toimittaa metallinmurskaimen Uralvtorchermetille Venäjälle

Metso Minerals toimittaa metallinmurskaimen Uralvtorchermetin metallinkierrätyslaitokselle Beriosovskyyn, joka sijaitsee Sverdlovskin alueella Venäjällä. Toimitus valmistuu vuoden 2007 loppuun mennessä. Tilauksen arvo on noin 6 miljoonaa euroa.
 
Toimitus käsittää 4000 hevosvoiman metallinmurskaimen sekä pystytys- ja käyttöönottopalvelut. Murskainta käytetään Uralvtorchermetin romunkäsittelylaitoksella vanhojen autojen sekä kevyen sekaromun murskaamiseen sulattamista varten.
 
Uralvtorcermet on Venäjän laajin romunkäsittely-yritysten verkosto. Uralvtorchermetin yrityksiä sijaitsee tällä hetkellä noin 40:llä venäläisellä paikkakunnalla, joissa rauta- ja teräsromua kerätään ja käsitellään noin 230:llä laitoksella.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson 25 500 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja antaa (englanniksi):
Heinz Gerdes, Recycling-liiketoimintalinjan johtaja, Metso Minerals, puh. + 49 211 2105 615
 
 
 
 

Metso in Twitter