Pörssitiedote kesäkuuta 28, 2007 12.00.00 ip. CET
Share to Facebook Share to Twitter Share to Twitter More...

Metso toimittaa siistaamon Subburaj Papersille Intiaan

Metso Paper toimittaa kokonaisen siistaamon intialaiselle Subburaj Papers Private Ltd:lle. Noin 8 miljoonan euron arvoinen uusinvestointiprojekti on suunniteltu alkavaksi vuoden 2008 puolivälissä. Uuden siistauslinjan kapasiteetti on 320 tonnia päivässä. Kyseessä on Metson ensimmäinen kierrätyskuituteknologian toimitus Intiaan. 
 
Uusinta siistausteknologiaa edustava linja sisältää OptiBright-vaahdotuskennot ja ensimmäisen Intiaan asennettavan, energiatehokkaan OptiSlush-rumpupulpperin. Massa, jonka raaka-aineena on 100-prosenttinen kierrätyskuitu, käytetään korkealaatuisen kirjoitus- ja painopaperin valmistamiseen.
 
Subburaj Papers Private Ltd. on osa Tirunivelissa, eteläisessä Tamil Nadun maakunnassa perustettua Subburaj Industries -konsernia. Subburaj on vakavarainen, tekstiiliketoiminnassaan yksinomaan vientiiin suuntautunut yritys. Tehdas sijaitsee noin 20 kilometrin etäisyydellä Tirunelvelin kaupungista.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson 25 500 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
 
Lisätietoja:
Mauri Lattunen, myyntijohtaja, massankäsittely ja kierrätyskuitu, Metso Paper, puh. 020 482 9474
 
Lisätietoja (englanniksi):
N K Jain, varatoimtusjohtaja, Metso Paper India, puh. +91 9873251858

Jaa tämä

Metso in Twitter