Pörssitiedote heinäkuuta 3, 2007 10.30.00 ap. CET

Metso toimittaa massatavarankäsittelylaitteistoa Brasiliaan

Metso Minerals toimittaa massatavarankäsittelylaitteistoa CBA:lle (Companhia Brasileira de Alumínio) Brasiliaan. Toimitus valmistuu vuoden 2009 ensimmäisen neljänneksen aikana. Tilauksen arvo on noin 12 miljoonaa euroa. Tilaus sisältyy Metson toisen neljänneksen tilauskantaan.
 
Toimitus sisältää kaksi kuormainta, yhden kerääjän ja kuusi hihnakuljetinta. Lisäksi toimitukseen kuuluvat sähkötyöt, suunnittelu, pystytyksen valvonta, käyttökoulutus sekä käynnistys- ja käyttöönottopalvelut.
 
Metson toimitus liittyy Alumíniossa, São Paolon osavaltiossa sijaitsevan bauksiitin varastointialueen laajentamiseen. Laajentamisella CBA pyrkii kasvattamaan alumiinintuotantoaan reilusta 400 000 tonnista 475 000 tonniin vuodessa.
 
CBA on osa Votorantim-konsernia, joka on yksi Latinalaisen Amerikan suurimmista yksityisistä teollisuuden monialayrityksistä. Sen toimialaan kuuluvat vesivoimalaitokset, sementtitehtaat, alumiininjalostamot, terästeollisuus sekä sellu- ja paperiteollisuus. CBA:n palveluksessa on noin 6 500 henkilöä.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson 25 500 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja (englanniksi):
Eduardo Kubric, myyntipäällikkö, Etelä-Amerikka, Metso Minerals tel. +55 15 2102 1636
João Ney Prado Colagrossi, johtaja, Mining-liiketoimintalinja, Etelä-Amerikka, Metso Minerals tel. +55 15 2102 1311
 

Metso in Twitter