Pörssitiedote heinäkuuta 5, 2007 03.30.00 ip. CET

Metso toimittaa mineraalienkäsittelylaitteistoa Gold Reservelle Venezuelaan

Metso Minerals toimittaa mineraalienkäsittelylaitteistoa Gold Reserve Inc:lle Brisasin kulta- ja kuparikaivokseen Venezuelaan. Toimitus valmistuu vuoden 2009 loppuun mennessä. Tilauksen arvo on noin 47 miljoonaa euroa ja se sisältyy Metson toisen neljänneksen tilauskantaan.
 
Metson toimitus sisältää kaksi semiautogeeniä (SAG) jauhinmyllyä, neljä kuulamyllyä sekä kaksi VERTIMILL-jauhinmyllyä. Lisäksi Metso Minerals toimittaa lamellisyöttimiä, esivaiheen karamurskaimen sekä kartiomurskaimia. Tilaus sisältää myös käynnistyspalvelut ja alkuperäiset varaosat.
 
Brisasin kaivoksesta, joka sijaitsee lähellä Las Claritaksen kylää Bolivarin osavaltiossa, tulee Venezuelan suurin kaivos tuotantomäärällä mitattuna. Gold Reserve Inc. on listattu American Stock Exchange- ja Toronton pörsseissä.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson 25 500 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
 
Lisätietoja lehdistölle (englanniksi):
Jeffery A. Leonard, johtaja, Jauhatus, Mining-liiketoimintalinja, Metso Minerals,
puh. +1 717 849 7464
 
 
 
Metso Oyj
 
 
Olli Vaartimo
varatoimitusjohtaja
 
 
Kati Renvall
viestintäjohtaja
 
 
 
jakelu:
Helsingin Pörssi
New York Stock Exchange
Tiedotusvälineet
www.metso.com

Metso in Twitter