Pörssitiedote syyskuuta 12, 2007 02.00.00 ip. CET

Metso toimittaa jauhatuslaitteistoa Platminille Etelä-Afrikkaan

Metso Minerals toimittaa jauhatuslaitteistoa Platmin Limitedin Pilanesbergin platinakaivokselle Etelä-Afrikkaan. Toimitus valmistuu vuoden 2009 ensimmäisen neljänneksen aikana. Tilauksen arvo on noin 15 miljoonaa euroa.
 
Tilaukseen kuuluu neljä kuulamyllyä, jotka sijoitetaan kahteen linjaan. Kummassakin linjassa on esivaiheen ja toisen vaiheen kuulamylly. Linjat käsittelevät Pilanesbergin platinakaivoksesta saatua malmia yhteensä 420 tonnia tunnissa. Tilaukseen kuuluu myös käynnistys- ja asennuspalvelut.
 
Pilanesbergin projekti on kehitysvaiheen kaivos, jonka tuotannon arvioidaan käynnistyvän vuoden 2009 alkupuolella. Platmin Limited on kanadalainen kaivos- ja kehitysyhtiö, joka on listattu Toronton pörssissä ja Lontoon pörssin AIM-listalla.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson 26 000 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja antavat (englanniksi):
Dave Moon, johtaja, eteläinen Afrikka, Mining-liiketoimintalinja, Metso Minerals,
puh. +27 11 9614242
Roy Hazell, päällikkö, eteläinen Afrikka, Mining-liiketoimintalinja, Metso Minerals,
puh. +27 11 961 4016
 
 
 

Metso in Twitter