Pörssitiedote syyskuuta 19, 2007 08.30.00 ap. CET

Metso toimittaa kartonkikoneen Lee & Man Paperille Kiinaan

 
Metso Paper toimittaa kraftlainerikartonkikoneen Lee & Man Paperin Hongmein tehtaalle, Guangdongin maakuntaan, Kiinaan. Uuden PK 17:n vuosikapasiteetti on 400 000 tonnia ja se käynnistyy vuoden 2009 alkupuolella. Tilauksen arvo on noin 40 miljoonaa euroa. Uusi kolmikerroskartonkikone on Metso Paperin kokonaistoimitus.
 
Metso on toimittanut Lee & Manille Kiinaan kaksi tänä vuonna käynnistynyttä kartonkikonetta (Changshun PK 8:n ja Hongmein PK 9:n). Lee & Man uudelle tehtaalle Vietnamiin tuleva kartonkikone PK 15 on parhaillaan toimitusvaiheessa.
 
Lee & Man Paper Manufacturing Co., Ltd. on yksi Kiinan suurimmista pakkauskartonginvalmistajista. Vuonna 1994 perustettu yhtiö on listattu Hong Kongin pörssissä ja sillä on kolme kartonkitehdasta, joiden yhteenlaskettu tuotantokapasiteetti on 2,2 miljoonaa tonnia vuodessa.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson yli 26 000 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja lehdistölle:
Myyntijohtaja Kaarlo Hedman, Paper and Board -liiketoimintalinja, Metso Paper,
puh. 040 585 9943
 
Lisätietoja sijoittajille:
Johanna Sintonen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso-konserni, puh. 020 484 3253
 
 
 
Metso Oyj
 
 
Olli Vaartimo
varatoimitusjohtaja
 
 
Kati Renvall
viestintäjohtaja
 
jakelu:
Helsingin Pörssi
New York Stock Exchange
Tiedotusvälineet
www.metso.com

Metso in Twitter