Pörssitiedote tammikuuta 8, 2008 02.00.00 ip. CET

Metso laajentaa kattilahuoltoliiketoimintaansa Yhdysvalloissa

Metso Power, joka on osa Metso Paper -liiketoiminta-aluetta, laajentaa kattilahuoltokapasiteettiaan Yhdysvalloissa 10 miljoonan euron investoinnilla. Investointi on osa Metson kannattavan kasvun strategiaa ja se tukee huoltoliiketoiminnan kasvua sekä lisää tuotevalikoimaa Pohjois-Amerikan sellu- ja paperiteollisuudelle ja energiantuottajille.
 
Metso Power perustaa uuden kattilahuoltokeskuksen ja laajentaa nykyistä palvellakseen entistä paremmin asiakkaitaan Pohjois-Amerikassa.
 
Uusi huoltokeskus sijaitsee Lancasterissa, Etelä-Carolinassa. Se on lähellä Pohjois-Carolinan puolella sijaitsevaa Charlotten kaupunkia, jossa sijaitsee Metso Powerin Pohjois-Amerikan toimisto. Alueella on runsaasti Metso Powerin toimittamia kattilalaitoksia.
 
Nykyistä Fairmontissa, Länsi-Virginiassa sijaitsevaa huoltokeskusta laajennetaan.
 
Molemmat huoltokeskukset työllistävät yhteensä noin 100 henkilöä. Investoinnit valmistuvat vuoden 2008 toisen neljänneksen aikana.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson yli 26 000 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja antavat (englanniksi):
Martin Ridderheim, johtaja, Metso Power, puh. +46 706 541 237
Gene Christiansen, johtaja, Service, Metso Power, puh. +1 704 541 1453
 

Metso in Twitter