Pörssitiedote tammikuuta 15, 2008 02.00.00 ip. CET
Share to Facebook Share to Twitter Share to Twitter More...

Metso toimittaa kokonaisen pehmopaperilinjan Fabrica De Papel San Franciscolle Meksikoon

Metso Paper toimittaa kokonaisen pehmopaperilinjan Fabrica De Papel San Francisco S.A. de C.V:lle Meksikon Mexicaliin. Pehmopaperilinja otetaan tuotantokäyttöön vuoden 2009 toisella neljänneksellä. Tilauksen arvoa ei julkisteta. Tämäntyyppisten pehmopaperikoneiden arvo on 10-15 miljoonaa euroa riippuen toimituslaajuudesta ja tuotantokapasiteetista. Tilaus sisältyy Metson vuoden 2007 viimeisen neljänneksen tilauskantaan.
 
Metson toimituslaajuus käsittää kokonaisen Advantage DCT 100TS -pehmopaperikoneen. Uuden koneen viiran leveys on 2,6 m ja suunnittelunopeus 2 200 m/min.
 
Yksinomaan kierrätyskuitua raaka-aineenaan käyttävä uusi pehmopaperilinja kasvattaa meksikolaisyrityksen hygienia- ja talouspehmopapereiden vuositason tuotantokapasiteettia 30 000 tonnilla. Fabrica De Paper San Franciscolla on nykyään kolme pehmopaperin tuotanto- ja jatkojalostusyksikköä, jotka toimittavat pehmopaperituotteita Meksikon markkinoille.
 
Vuonna 2007 meksikolaisten pehmopaperin valmistajien yhteenlaskettu kokonaistuotannon määrä oli noin 800 000 tonnia. Yhteenlaskettu kokonaistuotanto on kasvanut neljänä edellisvuonna noin 4 prosentin vuosivauhtia.  Meksikon pehmopaperin tuottajat palvelevat ensisijaisesti kotimarkkinoitaan.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson yli 26 000 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja antavat (ruotsiksi tai englanniksi):
Jan L. Larsson, myyntipäällikkö, Pohjois-Amerikka, Tissue-liiketoimintalinja, Metso Paper, puh. +1 770 263 7863, matkapuh. +1 404 229 4269
Jan Erikson, myyntijohtaja, Tissue-liiketoimintalinja, Metso Paper, puh. +46 54 17 14 90, matkapuh. +46 70 517 14 90
 
 
 

Jaa tämä

Metso in Twitter