Pörssitiedote tammikuuta 14, 2008 03.00.00 ip. CET

Metso toimittaa metallinkierrätyslaitoksen EMR:lle Yhdysvaltoihin

Metso Minerals toimittaa kokonaisen metallinkierrätyslaitoksen European Metal Recyclingin (EMR) romuttamoon Minneapolisiin, Minnesotan osavaltioon. Toimitus valmistuu vuoden 2009 ensimmäisen neljänneksen aikana. Tilauksen arvo on noin 8 miljoonaa euroa ja se sisältyy Metson vuoden 2007 viimeisen neljänneksen tilauskantaan.
 
Tilaukseen sisältyy metallinmurskain ja laitteisto rauta- ja värimetallien erotukseen sekä erillinen romuleikkuri. Murskauslaitokseen asennetaan paikallisten säädösten mukainen päästöjen suodatusjärjestelmä, ja murskain sijoitetaan suljettuun rakennukseen.
 
Uusi laitos asennetaan vanhalle metallinkierrätyslaitokselle. Toimituksen valmistuttua laitos pystyy käsittelemään tunnissa 200 tonnia romumetallia murskeeksi.
 
EMR on yksi maailman suurimmista metallinkierrätysyrityksistä. Tämä on EMR:n ensimmäinen murskaintilaus Yhdysvaltoihin.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2006 oli noin 5 miljardia euroa. Metson yli 26 000 työntekijää yli 50 maassa palvelevat asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
Lisätietoja antaa (englanniksi):
John Duncan, johtaja, Pohjois-Amerikka, Recycling-liiketoimintalinja, Metso Minerals,
puh. +1 210 581 7901
 
 

Metso in Twitter