Pörssitiedote lokakuuta 16, 2008 01.00.00 ip. CET

Metso toimittaa kuidunvalmistuslinjan Siempelkampille Ukrainaan

Metso Oyj Lehdistötiedote 16. lokakuuta 2008, klo 13
 
Metso toimittaa Siempelkamp-konsernille kuidunvalmistuslinjan, joka otetaan käyttöön Art Progress MDF:n tehtaalla Ukrainassa tammikuussa 2010. Tilauksen arvo on alle 10 miljoonaa euroa ja se on kirjattu Metso Paperin kolmannen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin.
 
Uusi MDF (puolikova kuitulevy) -tehdas on Ukrainan ensimmäinen tuotantolinja, joka käyttää jatkuvatoimista puristinta ja EVO Defibrator -kuidutinjärjestelmää, jonka tuotantokapasiteetti on 37 tonnia tunnissa. Linjan raaka-aineena käytetään yksinomaan mäntyä. Lopputuote on 3-40 mm paksuista hiottua MDF-levyä.
 
Metson toimitus sisältää kuorimarummun, hakettimen, siilot hakkeen varastointiin, hakeseulan, hakkeenpuhdistusjärjestelmän, kuiduttimen ja prosessiautomaation sekä asennusvalvonta-, käynnistys- ja käyttöönottopalvelut.
 
Siempelkamp-konserni toimii kansainvälisesti mekaanisen ja tehdassuunnittelun, ydinteknologian ja valimotekniikan aloilla.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2007 oli yli 6 miljardia euroa. Metson yli 27 000 työntekijää noin 50 maassa palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla. www.metso.com
 
Lisätietoja lehdistölle (ruotsiksi ja englanniksi)
 
Walter Pichler, Senior Sales Manager, Mechanical Fiber Unit, Metso Paper
Puh. +46 60 16 53 60, +46 70 511 40 29
S-posti: walter.pichler@metso.com
 
Mattias Erixon, Acting General Sales Manager, Mechanical Fiber Unit, Metso Paper
Puh. +46 60 16 57 27,  +46 70 610 57 27
S-posti: mattias.erixon@metso.com

Metso in Twitter