Pörssitiedote helmikuuta 15, 2008 09.00.00 ap. CET

Metso hankkii Mitsubishi Heavy Industriesin paperikoneteknologian

Metso Paper ja Mitsubishi Heavy Industries (MHI) ovat sopineet MHI:n paperikoneteknologian siirrosta Metso Paperille. Sopimuksen arvoa ei julkisteta ja sen voimaantulo edellyttää viranomaisten hyväksyntää. Järjestely parantaa Metso Paperin palveluliiketoimintaa erityisesti Japanissa.
 
Siirrolla varmistetaan teknisen tuen jatkuminen MHI:n asiakkaille. Metso Paper ryhtyy palvelemaan heitä välittömästi sopimuksen tultua voimaan.
 
MHI huolehtii nykyisestä tilauskannastaan ja Metso Paper ottaa vastuun asiakaspalvelusta MHI:n sopimusvelvoitteiden täytyttyä.
 
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2007 oli noin 6 miljardia euroa. Metson lähes 27 000 työntekijää noin 50 maassa palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
 
Lisätietoja:
Hannu Mälkiä, Paper and Board -liiketoimintalinjan johtaja, Metso Paper, puh. +358 400 460 587

Metso in Twitter