Pörssitiedote maaliskuuta 19, 2008 02.30.00 ip. CET

Metsolle huomattava venttiilitilaus Pearl GTL -projektiin Qatariin

 
Metso on saanut venttiilitilauksen japanilaiselta JGC Corporationilta. Metso Automation toimittaa automaattisia pallosulkuventtiilejä Qatar Petroleumin ja Shellin Pearl GTL (gas-to-liquids) -projektiin Qatariin. Pääosa toimituksista ajoittuu kuluvalle vuodelle 2008. Tilauksen arvoa ei julkaista.
 
Pearl GTL -laitos tulee tuottamaan päivässä 140 000 tynnyriä polttoaineita sekä 120 000 tynnyriä muita nestemäisiä polttoaineita. JGC Corporation on yksi Pearl GTL -projektin urakoitsijoista.
 
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2007 oli noin 6 miljardia euroa. Metson lähes 27 000 työntekijää noin 50 maassa palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
 
Lisätietoja:
 
Timo Torvinen, johtaja, Neles EHC -liiketoiminnot, Metso Automation, puh. 040 508 4811, timo.torvinen@metso.com
 

Metso in Twitter