Pörssitiedote toukokuuta 14, 2008 02.00.00 ip. CET

Metso toimittaa rautamalmin pelletointilaitteen Essar Steel Ltd:lle Intiaan

Metso Oyj: Lehdistötiedote 14.5.2008 klo 14.00
 
Metso Minerals toimittaa rautamalmin pelletointilaitteen Essar-konserniin kuuluvalle Global Supplies Ltd:lle. Laite toimitetaan Essar Steel Holdings Ltd:n pelletointilaitokseen Paradeepiin, Intiaan. Toimitus valmistuu vuoden 2010 toisen neljänneksen aikana. Tilauksen arvo on noin 17 miljoonaa euroa.
 
Toimitukseen sisältyy 744 neliömetrin kokoinen pelletointilaite, jossa on 270 pellettivaunua. Laitteen syöttönopeus on 700 tonnia rautamalmipellettejä tunnissa. Metso toimittaa asiakkaalle myös lisälaitteita, sekä pystytys-, käyttöönotto- ja koulutuspalvelut.
 
Global Supplies on erikoistunut maailmanlaajuiseen hankintaan ja projektien toteuttamiseen. Loppuasiakas Essar Steel Holdings Limited on globaali teräksentuottaja, joka toimii Intiassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Lähi-idässä. Yritys on Intian suurin levyterästuotteiden viejä.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2007 oli yli 6 miljardia euroa. Metson lähes 27 000 työntekijää noin 50 maassa palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla. www.metso.com
 
 
Lisätietoja (englanniksi):
 
Rich Schmitz, johtaja, massatavarankäsittely, Mining-liiketoimintalinja, Metso Minerals, puh. + 1 412 269 5227
 

Metso in Twitter