Pörssitiedote kesäkuuta 27, 2008 09.30.00 ap. CET

Metso toimittaa murskauslaitteistoa Assmang Limitedille Etelä-Afrikkaan

Metso Oyj Lehdistötiedote 27.6.2008 klo 9.30
 
Metso Minerals toimittaa murskauslaitteistoa Assmang Limitedin Khumanin rautamalmikaivokseen  Northern Cape -provinssiin Etelä-Afrikkaan. Toimitus valmistuu vuoden 2010 toisen neljänneksen aikana. Tilauksen arvo on noin 10 miljoonaa euroa.
 
Tilaukseen sisältyy neljä suurta kartiomurskainta, jotka asennetaan laajennettavaan Khumanin kaivokseen. Murskaimet toimivat väli- ja hienovaiheen murskauksessa ja täydentävät Metson murskauslaitteita, jotka toimitettiin kaivoksen kehitysprojektin ensimmäisessä vaiheessa.
 
Khumanin kaivoksen kehitysprojektin tavoitteena on lisätä rautamalmin tuotantoa.
 
Assmang Limited toimittaa rautamalmia raaka-aineeksi teräs- ja seosmetallitehtaisiin ympäri maailmaa. Suurin osa yrityksen tuotannosta menee vientiin.
 
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2007 oli yli 6 miljardia euroa. Metson yli 27 000 työntekijää noin 50 maassa palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla. www.metso.com
 
 
Lisätietoja (englanniksi):
 
Dave Moon, johtaja, eteläinen Afrikka, Mining-liiketoimintalinja, Metso Minerals,
puh. +27 11 9614242
 
 
 

Metso in Twitter