Pörssitiedote kesäkuuta 6, 2008 03.00.00 ip. CET

Metso toimittaa rautamalmin pelletointilaitteen JSW Steel Ltd:lle Intiaan

Metso Oyj Lehdistötiedote 6.6.2008 klo 15.00
 
Metso Minerals toimittaa rautamalmin pelletointilaitteen JSW Steel Ltd:lle. Laite toimitetaan JSW Steelin Vijayanagerin tehtaalle Bellaryn alueelle Intiaan. Toimitus valmistuu vuoden 2010 ensimmäisen neljänneksen aikana. Tilauksen arvo on noin 11 miljoonaa euroa.
 
Toimitukseen sisältyy 464 neliömetrin kokoinen pelletointilaite, jossa on 177 pellettivaunua. Laitteen syöttönopeus on 375 tonnia rautamalmipellettejä tunnissa. Metso toimittaa asiakkaalle myös pystytys-, käyttöönotto- ja koulutuspalvelut.
 
JSW Steel Ltd on Intian kolmanneksi suurin teräksen tuottaja, joka tuottaa ja myy useita erilaisia terästuotteita Intian markkinoilla mm. autoteollisuudelle ja infrastruktuuriprojekteihin sekä laitteiden ja koneiden rakentamiseen. JSW Steel kuuluu O.P. Jindal-konserniin.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2007 oli yli 6 miljardia euroa. Metson yli 27 000 työntekijää noin 50 maassa palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla. www.metso.com
 
 
Lisätietoja (englanniksi):
 
Rich Schmitz, johtaja, massatavarankäsittely, Mining-liiketoimintalinja, Metso Minerals, puh. + 1 412 269 5227

Metso in Twitter