Pörssitiedote kesäkuuta 24, 2008 10.30.00 ap. CET

Metso toimittaa rautamalmin pelletointilaitteen Trinidadiin ja Tobagoon

Metso Oyj Lehdistötiedote 24.6.2008 klo 10.30
 
 
Metso Minerals toimittaa rautamalmin pelletointilaitteen Essar-konserniin kuuluvalle Global Supplies Ltd.:lle. Laite toimitetaan Essar Steel Holdings Ltd:n Point Lisasin pelletointilaitokseen Couvaan, Trinidadiin ja Tobagoon.  Tilauksen arvo on noin 16 miljoonaa euroa.
 
Toimitukseen sisältyy 744 neliömetrin kokoinen pelletointilaite, jossa on 270 pellettivaunua. Metso toimittaa asiakkaalle myös lisälaitteita, sekä pystytys-, käyttöönotto- ja koulutuspalvelut.
 
Global Supplies on erikoistunut maailmanlaajuiseen hankintaan ja projektien toteuttamiseen. Loppuasiakas Essar Steel Holdings Limited on globaali teräksentuottaja, joka toimii Intiassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Lähi-idässä. Yritys on Intian suurin levyterästuotteiden viejä.
 
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2007 oli yli 6 miljardia euroa. Metson yli 27 000 työntekijää noin 50 maassa palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla. www.metso.com
 
 
Lisätietoja (englanniksi):
Rich Schmitz, johtaja, massatavarankäsittely, Mining-liiketoimintalinja, Metso Minerals, puh. + 1 412 269 5227
 

Metso in Twitter