Pörssitiedote kesäkuuta 11, 2008 02.00.00 ip. CET

Metso toimittaa rautamalmin rikastuslaitoksen Intiaan

Metso Oyj Lehdistötiedote 11.6.2008 klo 14.00
 
Metso Minerals toimittaa rautamalmin rikastuslaitoksen BMM Ispat Ltd:n Hospet-Bellaryn kaivokseen Karnatakaan, eteläiseen Intiaan. Toimitus valmistuu vuoden 2010 loppuun mennessä. Tilauksen arvo on noin 7 miljoonaa euroa.
 
Tilaukseen sisältyy hierrevalmennin, spiraaliluokitin, HGMS-magneettierotin (High Gradient Magnetic Separator), VPA-painesuodin, sakeutin, pumppuja sekä muita prosessiin liittyviä laitteita. Tilaukseen kuuluu myös pystytys- ja käyttöönottopalvelut.
 
Uusi laitos rikastaa rautamalmia ominaispainoon perustuvalla erottelulla ja magneettierottelulla. Laitos pystyy käsittelemään rautamalmia 250 tonnia tunnissa.
 
Vuonna 1976 perustettu BMM (Bharat Mines and Minerals) aloitti toimintansa rautamalmin tuottajana. Yhtiö perusti voimalaitoksen vuonna 1998 ja sen tavoitteena on tulla merkittäväksi teräksen tuottajaksi.
 
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2007 oli yli 6 miljardia euroa. Metson yli 27 000 työntekijää noin 50 maassa palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla. www.metso.com
 
 
Lisätietoja (englanniksi):
Andrew Lewis, johtaja, Mining-liiketoimintalinja, Metso Minerals Intia,
puh. +44 7775 818 601

Metso in Twitter