Pörssitiedote heinäkuuta 16, 2008 02.00.00 ip. CET

Metso toimittaa jauhatuslaitteistoa Mineral Petaquillalle Panamaan

Metso Oyj Yhtiötiedote 16.7.2008 klo 14
 
Metso Minerals toimittaa jauhatuslaitteistoa Minera Petaquilla, S.A.:lle Petaquillan kuparikaivokselle, joka sijaitsee noin 100 kilometriä Panaman kanavasta länteen. Toimitus valmistuu vuoden 2011 puolivälissä. Tilauksen arvo on noin 48 miljoonaa euroa ja se sisältyy Metson toisen vuosineljänneksen tilauskantaan.
 
Tilaukseen kuuluu kaksi semiautogeenista SAG-jauhinmyllyä ja neljä kuulamyllyä. SAG-myllyt ovat halkaisijaltaan 12-metrisiä ja pituudeltaan 7,5-metrisiä ja kuulamyllyt ovat halkaisijaltaan 7-metrisiä ja pituudeltaan 12-metrisiä. Toimitukseen sisältyvät myös lisälaitteet ja varaosat.
 
Minera Petaquilla, S.A on Inmet Mining Corporationin, Petaquilla Copper Ltd.:n ja Teck Cominco Ltd.:n omistama yhteisyritys, joka jalostaa malmiesiintymäänsä Panaman tasavallassa.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2007 oli yli 6 miljardia euroa. Metson yli 27 000 työntekijää noin 50 maassa palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla. www.metso.com
 
Lisätietoja lehdistölle (englanniksi):
Dave Kowalski, myyntijohtaja, Mining- liiketoimintalinja, Metso Minerals, puh. +1 717 849 7278
 
Lisätietoja sijoittajille:
Johanna Sintonen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso-konserni, puh. 020 484 3253
 
Metso Oyj
 
 
Olli Vaartimo
varatoimitusjohtaja
 
 
Kati Renvall
viestintäjohtaja
 
jakelu:
OMX Pohjoismainen Pörssi Helsinki
Tiedotusvälineet
www.metso.com

Metso in Twitter