Pörssitiedote heinäkuuta 8, 2008 01.30.00 ip. CET

Metso toimittaa mineraalienkäsittelylaitteistoa Kanadaan

Metso Oyj Yhtiötiedote 8.7.2008 klo 13.30
 
Metso Minerals toimittaa mineraalienkäsittelylaitteistoa Terrane Metalsin Mt. Milligan kupari-kulta -projektiin Brittiläiseen Kolumbiaan Kanadaan. Toimitus valmistuu vuoden 2011 kolmennen neljänneksen kuluessa. Tilauksen arvo on noin 43 miljoonaa euroa. Tilaus sisältyy Metson toisen neljänneksen tilauskantaan.
 
Tilaukseen sisältyy esivaiheen murskain, semiautogeeni-jauhinmylly (SAG), kaksi kuulamyllyä sekä muuta laitteistoa. Käynnistyttyään Mt. Milliganin kupari-kulta -projektin ennustetaan tuottavan vuosittain 40 miljoonaa kiloa kuparia ja 217 000 unssia kultaa. Kaupallisen tuotannon on suunniteltu alkavan vuoden 2012 ensimmäisellä neljänneksellä.
 
Terrane Metals on kaivos- ja kehitysyhtiö, joka keskittyy Mt. Milliganin projektin lisäksi Bergin kupari-, molybdeeni- ja hopeaprojektiin Brittiläisessä Kolumbiassa, Kanadassa.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2007 oli yli 6 miljardia euroa. Metson yli 27 000 työntekijää noin 50 maassa palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
 
Lisätietoja (englanniksi):
 
Dave Kowalski, myyntijohtaja, Mining-liiketoimintalinja, puh. +1 717 849 7278
 
Beny See Hoye, myyntipäällikkö, globaalit projektit, Mining-liiketoimintalinja, puh. +1 514 908 7087
 
Lisätietoja sijoittajille:
 
Johanna Sintonen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso-konserni, puh. 020 484 3253
 
 
Metso Oyj
 
Olli Vaartimo
varatoimitusjohtaja
 
Kati Renvall
viestintäjohtaja
 
jakelu:
OMX Pohjoismainen Pörssi Helsinki
Tiedotusvälineet
www.metso.com
 

Metso in Twitter