Pörssitiedote syyskuuta 9, 2008 09.00.00 ap. CET

Metso vahvistaa edelleen Kiinan toimintojaan perustamalla uuden huoltokeskuksen Shandongin maakuntaan

Metso Oyj Lehdistötiedote 9.9.2008 klo 9.00
 
 
Metso perustaa kolmannen huoltokeskuksensa Kiinaan. Shandongin maakunnassa sijaitsevaan Ziboon rakennettava keskus tarjoaa korkealaatuisia kunnossapito- ja prosessinkehityspalveluita Pohjois-Kiinan sellu- ja paperiteollisuudelle. Metso investoi uuteen huoltokeskukseen yli 10 miljoonaa euroa.
 
Uusi huoltokeskus aloittaa toimintansa 2009. Alkuvaiheessa sen palveluksessa on noin 40 huollon ammattilaista.
 
Shandongin huoltokeskus tulee olemaan täyden palvelun telahuoltoyksikkö, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat telat, telapinnoitteet sekä mekaaninen telahuolto eri valmistajien sellu- ja paperikoneille niiden koosta riippumatta. Huoltokeskus tarjoaa lisäksi täydet varaosa- ja tehdaspalvelut. Shandongin huoltokeskus pystyy toimittamaan myös keraamisia telapinnoitteita.
 
Shandongin huoltokeskus on luonnollista jatkoa Metson sitoutumiselle Kiinan sellu- ja paperiteollisuuden paikalliseen palveluun. Metso on tämän mukaisesti jatkuvasti vahvistanut huoltotoimintojaan Kiinassa. Metsolla on myös kaksi muuta huoltokeskusta Kiinassa: Jiangsun maakunnassa sijaitsevan Wuxin huoltokeskus sekä marraskuussa 2008 toimintansa aloittava Guangzhouhun huoltokeskuskus Guangdongin maakunnassa.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka liikevaihto vuonna 2007 oli yli 6 miljardia euroa. Metson yli 27 000 työntekijää noin 50 maassa palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, kiven- ja mineraalienkäsittelyssä, energiateollisuudessa sekä valituilla muilla teollisuudenaloilla.
www.metso.com
 
 
 
Lisätietoja antaa:
Johtaja Xie Daorong, Metso Paper China, Service
Puh. +86 510 8522 5939, gsm +86 139 515 80902
daorong.xie@metso.com
 
 
 
 
 

Metso in Twitter