Pörssitiedote marraskuuta 24, 2009 12.00.00 ip. CET

Metso vähentää henkilöstöään Valkeakoskella ja Jämsänkoskella

Metso Oyj:n lehdistötiedote 24.11.2009 klo 12:00 paikallista aikaa
 
Metso on saanut 23.11.2009 päätökseen Valkeakosken-yksikköään ja siihen kuuluvaa Jämsänkosken-huoltopistettä koskeneet yhteistoimintaneuvottelut. Syyskuun 30. päivänä 2009 käynnistetyn neuvotteluprosessin tuloksena toimipaikoista vähennetään yhteensä 11 vakinaisessa työsuhteessa olevaa henkilöä, joista osa siirtyy eläkejärjestelyiden piiriin. Vähennykset toteutetaan syksyyn 2010 mennessä. Vähennysilmoitus koski yhteensä 17 henkilöä.
 
Kuidut-liiketoimintalinjan Ruotsin-yksiköissä samaan aikaan käynnistetyt yt-neuvottelut jatkuvat edelleen. Toimenpiteet ovat osa liiketoimintalinjan toiminnan ja kustannusrakenteen tehostamishanketta, jolla parannetaan kilpailukykyä muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.
 
Metson Paperit- ja Kuidut-liiketoimintalinjoihin kuuluva toimipaikka Valkeakoskella on erikoistunut massankäsittely-, kierrätyskuitu- ja mekaanisen massanvalmistuksen laitteisiin ja niihin liittyviin huolto- ja asiantuntijapalveluihin. Jämsänkoskella sijaitsee huoltopalveluihin kuuluva huoltopiste.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää yli 26 500 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com
 
Lisätietoja lehdistölle antaa:
Hannu Tähkänen, yksikönjohtaja, Metso Paper Valkeakoski Oy Pori, puh. 040-551 7947

Metso in Twitter