Pörssitiedote marraskuuta 9, 2009 11.15.00 ap. CET

Metson nimitysvaliokunnan kokoonpano

Metso Oyj:n yhtiötiedote 9.11.2009 klo 11.15
 
Metson neljä suurinta rekisteröityä osakkeenomistajaa 2.11.2009 eli Solidium Oy, Cevian Capital II Master Fund L.P., Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma ja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ovat ilmoittaneet seuraavat edustajansa Metson nimitysvaliokuntaan:
 
Kari Järvinen, toimitusjohtaja (Solidium Oy);
Lars Förberg, Managing Partner (Cevian Capital);
Matti Vuoria, toimitusjohtaja (Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Varma) ja
Harri Sailas, toimitusjohtaja (Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen).
 
Metson hallituksen puheenjohtaja Jukka Viinanen sekä hallituksen varapuheenjohtaja Jaakko Rauramo toimivat nimitysvaliokunnan asiantuntijajäseninä. Nimitysvaliokunta valitsee keskuudestaan puheenjohtajan järjestäytymiskokouksessaan.
 
Metson yhtiökokouksen asettama nimitysvaliokunta valmistelee hallituksen jäseniä ja hallituspalkkioita koskevat ehdotukset Metso Oyj:n varsinaiselle yhtiökokoukselle, joka on suunniteltu pidettäväksi 30.3.2010.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 26 500 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com
 
Lisätietoa lehdistölle antaa:
Aleksanteri Lebedeff, lakiasiainjohtaja, Metso, puh. +358 20 484 3240
 
Lisätietoa sijoittajille antaa:
Johanna Henttonen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso, puh. 020 484 3253
 
Metso Oyj
 
Olli Vaartimo
varatoimitusjohtaja
 
Kati Renvall
viestintäjohtaja
 
jakelu:
Nasdaq OMX Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.metso.com
 

Metso in Twitter