Pörssitiedote helmikuuta 16, 2009 11.00.00 ap. CET

Metso uudistaa Stora Enson kartonkilinjaa asentamalla kalanterin

Metso Oyj:n lehdistötiedote 16.2.2009 klo 11:00
 
Metso uudistaa Stora Enson Kaukopään tehtaan BM 4 - kartonkilinjaa Imatralla. Linja käynnistyy uudistettuna ensi marraskuussa. Osapuolet ovat sopineet, että tilauksen arvoa ei julkisteta. Tilaus kirjataan Paperi- ja kuituteknologiasegmentin ensimmäisen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin.
 
Uudistuksella parannetaan tuotantolinjan materiaalitehokkuutta ja tuotetun kartongin laatua. Toimitus käsittää uuden metallihihnakalanterin ja nykyisten rullaimen ja pituusleikkurin uudistuksen.
 
Stora Enso on maailmanlaajuinen paperi-, pakkaus- ja metsäteollisuustuoteyhtiö, joka valmistaa sanomalehti- ja kirjapaperia, aikakauslehtipaperia, hienopaperia, pakkauskartonkia, teollisuuspakkauksia ja metsäteollisuustuotteita. Stora Enson liikevaihto vuonna 2008 oli 11 miljoonaa euroa. Konsernilla on noin 32 000 työntekijää yli 35 maassa.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää yli 29 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com
 
 
Lisätietoa lehdistölle:
 
Myyntijohtaja Mikko Tani, Päällystyskoneet ja rullaimet, Paperit-liiketoimintalinja, puh. 040 564 2007
 
 
 

Metso in Twitter