Pörssitiedote maaliskuuta 10, 2009 08.30.00 ap. CET

Metso juhlistaa murskaintuotantolaitoksen laajennusta Kiinassa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 10.3.2009 klo 08:30.
 
Metso juhlistaa laajennetun Tianjinin murskaintehtaansa avajaisia ja kaivos- ja maarakennusalan tuotannon kymmenenvuotista taivalta Kiinassa. Vuonna 2008 toteutettu 5 miljoonan euron arvoinen laajennusinvestointi sisälsi uuden tuotantolaitoksen ja varaston, sekä tehdasrakennuksen ja tuotantolaitteiston uudistamisen.
 
Metso aloitti murskainten valmistamisen Tianjinissa vuokratuissa tiloissa vuonna 1999 ja muutti nyt laajennettuihin omiin tiloihin vuonna 2002. Laajennus kasvattaa tehtaan lattiapinta-alan yli 7500 neliömetriin ja kaksinkertaistaa sen valmistuskapasiteetin. Laitoksen tuotevalikoimaa laajennetaan useilla uusilla, pienillä murskainmalleilla, mikä mahdollistaa Metson muiden tuotantoyksiköiden keskittymisen suuriin ja räätälöityihin murskainmalleihin. Lisäksi tehtaassa aletaan valmistaa seuloja ja syöttimiä. Laajennetun tehtaan uuden pohjaratkaisun odotetaan myös lisäävän tuotannon tehokkuutta.
 
Kiinan ja Aasian markkinoiden lisäksi Tianjinin tehdas palvelee Metson kaivos- ja maarakennusasiakkaita maailmanlaajuisesti. Laajennus vahvistaa tehtaan asemaa yhtenä Metson Maarakennus-liiketoimintalinjan päätuotantolaitoksista. Tianjinin tehdas työllistää tällä hetkellä noin 100 ihmistä.
 
Metso pyrkii vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin vahvistamalla läsnäoloaan, osaamistaan ja toimituskapasiteettiaan kehittyvillä markkinoilla.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää yli 29 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com
 
Lisätietoja antavat:
Juhani Honkanen, Tehtaan johtaja, Metso Minerals (Tianjin) Co. Ltd, puh. +86 138 02020071
João Ney Colagrossi, Johtaja, Maarakennus-liiketoimintalinja, Metso, puh. +55 15 9772 7486
 
 

Metso in Twitter