Pörssitiedote maaliskuuta 26, 2009 02.30.54 ip. CET

UBS AG:n omistusosuus Metsossa nousi 5,32 prosenttiin

Metso Oyj:n yhtiötiedote 26.3.2009 klo 14.30

Metso Oyj on saanut ilmoituksen UBS AG:n hallinnoimien rahastojen omistusosuuden muutoksesta yhtiössä.
 
UBS AG:n (CH-270.3.004.646-4/) hallinnoimien rahastojen omistusosuus Metso Oyj:n osakkeista ylitti 5 prosentin kynnyksen 24.3.2009. UBS AG:lla oli tuolloin hallussaan 7 541 753 Metson osaketta, mikä vastasi 5,32 prosenttia Metson osakepääomasta ja yhtiön äänistä.
 
UBS AG:n ilmoituksen mukaan osakkeet olivat seuraavien rahastojen hallussa: UBS AG, UBS Fund Management AG (Switzerland), UBS Global Asset Management Ltd. (UK), UBS Global Asset Management Life Ltd. (UK), UBS Global Asset Management SA (France), UBS Global Asset Management GmbH (Germany), UBS Financial Services Inc. (USA), UBS Global Asset Management  Inc. (Americas) ja UBS O'Connor LLC (USA).
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää yli 29 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com
 
 
Lisätietoa:
Johanna Sintonen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso-konserni, puh. 020 484 3253.
 
 
Metso Oyj
 
Olli Vaartimo
varatoimitusjohtaja
 
Kati Renvall
viestintäjohtaja
 
jakelu:
Nasdaq OMX Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.metso.com
 

Metso in Twitter