Pörssitiedote heinäkuuta 10, 2009 10.35.50 ap. CET

Metso solmi sopimuksen paperinvalmistuslinjasta kiinalaiselle MCC Meilille

Metso Oyj:n yhtiötiedote 10.7.2009 klo 10:35

Metso ja kiinalainen MCC Meili Paper Industry Co. Ltd. ovat solmineet sopimuksen kevyesti päällystettyä paperia valmistavasta tuotantolinjasta asiakkaan tehtaalle Kiinan Ningxian autonomisella alueella sijaitsevaan Zhongwein kaupunkiin. Tuotantolinja otetaan käyttöön vuoden 2011 ensimmäisen neljänneksen aikana. Tilauksen kokonaisarvo on noin 90 miljoonaa euroa. Kaupan toteutuminen edellyttää, että osapuolet pääsevät lopulliseen sopimukseen projektista muutaman kuukauden kuluessa.
 
Nyt allekirjoitettu sopimus käsittää täydellisen OptiConcept-paperikoneen perälaatikosta rullaimeen sekä massankäsittely-, ilma- ja jälkikäsittelyjärjestelmät.
 
MCC Meilillä on useita paperikoneita Zhongwein kaupungissa Loessin tasangolla Luoteis-Kiinassa. Yhtiö on perustettu 1958 ja se on nykyisin MCC:n (China Metallurgical Group Corporation) tytäryhtiö. MCC on yksi Kiinan suurimpia laitevalmistajia.
 
Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 28 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com
 
 
Lisätietoa lehdistölle antaa:
Hannu T Pietilä, myyntijohtaja, Paperit-liiketoimintalinja, Metso, puh. 040 503 4085
 
Lisätietoa sijoittajille antaa:
Marja Kortesalo, sijoittajasuhdepäällikkö, Metso, puh. 020 484 3211
 
 
 
Metso Oyj
 
Olli Vaartimo
varatoimitusjohtaja
 
Kati Renvall
viestintäjohtaja
 
jakelu:
Nasdaq OMX Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.metso.com

Metso in Twitter