Lehdistötiedote lokakuuta 29, 2010 10.45.00 ap. CET

Metso päivittää tiedonantopolitiikkansa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 29.10.2010 klo 10:45 paikallista aikaa


Metson tiedonantopolitiikka on päivitetty ja se on saatavilla yhtiön verkkosivuilla www.metso.com.

 

Tiedonantopolitiikka, jonka hallitus hyväksyi alun perin vuonna 2008, kuvaa toimintaperiaatteet, joiden mukaisesti Metso listattuna yhtiönä kommunikoi pääomamarkkinoiden edustajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Päivityksessä tehtyjen teknisluonteisten täsmennysten lisäksi merkittävin muutos tiedonantopolitiikkaan on se, että jatkossa Metso kertoo saamistaan kaupoista pääosin lehdistötiedotteilla. Muutos tehtiin, jotta uusia tilauksia koskevat julkistusperiaatteet ovat yhdenmukaisia.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

 

Lisätietoja lehdistölle antaa:
Johanna Henttonen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3253

 

Metso Twitterissä