Lehdistötiedote lokakuuta 7, 2010 11.00.00 ap. CET

Metso toimittaa kaksi kartonkikonetta Liansheng Paper Industry -yhtiölle Kiinaan

Metso Oyj:n lehdistötiedote 7.10.2010 klo 11:00 paikallista aikaa


Metso toimittaa kaksi kartonkikonetta Liansheng Paper Industry (Longhai) Co., Ltd. -yhtiölle Kiinan kaakkoisrannikolla, Fujianin maakunnassa sijaitsevaan Longhain kaupunkiin. Koneet otetaan käyttöön vuoden 2012 ensimmäisen neljänneksen aikana. Tilauksen arvoa ei ilmoiteta. Tilaus kirjataan Paperi- ja kuituteknologian kolmannen vuosineljänneksen aikana saatuihin tilauksiin.

 

Metson toimitus sisältää kaksi kartonkikonetta. Kartonkikoneiden yhteinen tuotantokapasiteetti on noin 800 000 tonnia vuodessa. Toinen uusista koneista valmistaa testlainerikartonkia ja toinen aallotuskartonkia.   Koneissa hyödynnetään uutta teknologiaa koneenrakennuksessa, muotoilussa ja operoinnissa.

 

Liansheng Paper Industry (Longhai) Co., Ltd. on Fujian Liansheng Paper Co., Ltd:n tytäryhtiö.  Vuonna 2009 Fujian Liansheng Paper tilasi Metsolta ulkopakkauskartonkikoneen Zhangzhoun kaupungissa sijaitsevalle tehtaalleen. Kahden kartonkikoneen tilaus Longhain tehtaalle on osoitus Fujian Liansheng Paperin ja Metson välisestä hyvästä yhteistyöstä.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antaa:
Hannu T. Pietilä, myyntijohtaja, Paperit-liiketoimintalinja, Metso,
puh. 040 503 4085

Metso Twitterissä