Lehdistötiedote lokakuuta 27, 2010 11.00.00 ap. CET

Metso toimittaa kuitulinjan Yun Nan Yun-Jing Forestry and Pulp Mill -yhtiölle Kiinaan

Metso Oyj:n lehdistötiedote 27.10.2010 klo 11:00 paikallista aikaa


Metso toimittaa  kuitulinjan kiinalaisen Yun Nan Yun-Jing Forestry and Pulp Mill CO., Ltd -yhtiön Yun Nan Yun-Jingin tehtaalle Yunnanin maakuntaan. Uusi kuitulinja otetaan käyttöön vuoden 2012 ensimmäisen neljänneksen aikana. Tilauksen arvo on alle 10 miljoonaa euroa. Tilaus on kirjattu Paperi- ja kuituteknologian kolmannen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin.

 

Metson toimitus sisältää keittämön, kuitulinjan laitteet mukaanlukien lajittelun, ruskean massan pesun, happidelignifioinnin, happivaiheen jälkeisen massan pesun ja valkaisun sekä perussuunnittelun, valvonnan ja varaosat. Ruskean massan pesuun linjalla käytetään pesupuristimia ja kunkin valkaisuvaiheen jälkeen imusuotimia.

 

Uuden kuitulinjan avulla Yun Nan Yun-Jingin tehdas varmistaa korkealuokkaisen ja ympäristömyötäisen toiminnan. Metson toimittamien prosessien ja laitteistojen alhainen kemikaalien, veden ja sähkön kulutus edistää kestävää massanvalmistusta.

 

Yun Nan Yun-Jing Forestry and Pulp Mill CO., Ltd -yhtiön ensimmäinen tuotantolinja rakennettiin vuonna 1995.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antaa (ruotsiksi ja englanniksi):
Håkan Öhlén, myyntipäällikkö, Kuidut-liiketoimintalinja, Metso, puh.  +46 70 653 38 03

 

Metso Twitterissä