Lehdistötiedote lokakuuta 27, 2010 02.00.00 ip. CET

Metso toimittaa liukosellulinjan Fujian Qingshan Paper -yhtiölle Kiinaan

Metso Oyj:n lehdistötiedote 27.10.2010 klo 14:00 paikallista aikaa


Metso toimittaa uuden kuitulinjan liukosellun valmistukseen kiinalaiselle Fujian Qingshan Paper Industry Co., Ltd. -yhtiölle Qingzhoun kaupunkiin, Fujianin maakuntaan. Kuitulinja otetaan käyttöön vuoden 2012 ensimmäisen puoliskon aikana. Tilauksen arvo on yli 10 miljoonaa euroa. Tilaus kirjataan Paperi- ja kuituteknologian kolmannen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin.

 

Metson toimitus sisältää kuitulinjan päälaitteiden suunnittelun ja toimituksen keittämöstä valkaisuun.  Eräkeittämö on suunniteltu esihydrolyysiprosessin mukaan. Kaikissa pesuvaiheissa käytetään pesupuristimia.

 

Toimitettava laitteisto yhdistettynä Metson liukoselluun liittyvään kokemukseen ja tietämykseen edesauttaa Fujian Qingshan Paperia valmistamaan korkealuokkaista liukosellua kasvaville markkinoille. 

 

Fujian Qingshan Paper Industry Co., Ltd. on kiinalainen yritys, jonka päätoiminta-aluetta on paperituotteiden valmistus ja myynti. Vuonna 2009 yhtiön liikevaihto oli noin 140 miljoonaa euroa ja sillä oli kaksitoista tytäryhtiötä ja lähes 2 500 työntekijää.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antavat:
Peter Rummel, aluejohtaja, Kuidut-liiketoimintalinja, Metso, puh.  +46 70 653 3802  (ruotsiksi ja englanniksi)
Lari Lammi, eräkeittoryhmän päällikkö, Kuidut-liiketoimintalinja Metso, puh. 040 571 6661

Metso Twitterissä