Lehdistötiedote lokakuuta 26, 2010 04.45.00 ip. CET

Metso toimittaa pehmopaperilinjan Fujian HengLi Paper -yhtiölle Kiinaan

Metso Oyj:n lehdistötiedote 26.10.2010 klo 16:45 paikallista aikaa


Metso toimittaa kokonaisen pehmopaperin tuotantolinjan Fujian HengLi Paper Co., Ltd.  -yhtiölle Kiinan Fujianin maakunnassa sijaitsevaan Nananin kaupunkiin. Pehmopaperilinja otetaan käyttöön vuoden 2011 kolmannen neljänneksen aikana.  Tilauksen arvoa ei julkisteta. Tämäntyyppisen pehmopaperilinjan arvo on 15-20 miljoonaa euroa  riippuen toimituslaajuudesta ja tuotantokapasiteetista. Tilaus kirjataan pääosin Paperi- ja kuituteknologian kolmannen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin ja automaatiotoimituksen osalta Energia- ja ympäristöteknologian kolmannen neljänneksen saatuihin tilauksiin.

 

Metson linjatoimitukseen kuuluu -pehmopaperikone  massankäsittelylaitteineen. Pehmopaperikoneessa on monikerrosperälaatikko, jenkkisylinteri,  -huuva,  pölynhallintajärjestelmä ja rullain. Toimitukseen sisältyy myös Metson patentoitua puristinteknologiaa. Tuotantolinjan optimoinnissa kiinnitetään erityinen huomio energian säästämiseen ja lopputuotteen laatuun.

 

Toimitukseen sisältyy myös laaja automaatiopaketti, joka käsittää prosessi-, kone- ja sähkökäyttöjen ohjaukset ja laadunhallintajärjestelmän.

 

Nananin tehtaalla otettiin heinäkuussa 2006 onnistuneesti käyttöön Metson toimittama pehmopaperikone.

 

Fujian HengLi Paper Co., Ltd. on osa HengLi-konsernia. HengLi-konserni on Kiinan johtavia hygieniatuotteiden valmistajia, jolla on maanlaajuinen myynti- ja jakeluverkosto. Jo vuosien ajan tasaisesti kasvaneella konsernilla on Kiinan eri maakunnissa yhdeksän tytäryhtiötä ja kaksitoista edustustoa.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antavat (ruotsiksi ja englanniksi):

 

Anders Björn, toimitusjohtaja,  Metso Paper Karlstad AB, Pehmopaperit-liiketoimintalinja, Metso, puh. +46 705 17 13 38

 

Leif Forsberg, johtaja, Pehmopaperit-liiketoimintalinja, Metso, puh. +46 705 17 13 10

Metso Twitterissä