Lehdistötiedote marraskuuta 12, 2010 10.00.00 ap. CET

Metso avasi kolmannen massa- ja paperiteollisuuden huoltokeskuksensa Kiinassa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 12.11.2010 klo 10:00 paikallista aikaa


Metso on avannut kolmannen massa- ja paperiteollisuutta palvelevan huoltokeskuksensa Kiinassa. Uusi keskus sijaitsee Zibossa, Shandongin maakunnassa ja sen palveluksessa on 40 huoltopalveluiden ammattilaista. Keskus tarjoaa palveluita koneiden kunnossapitoon ja prosessien kehittämiseen Pohjois-Kiinan alueella.

 

Zibon huoltokeskus on täysin varustettu telahuoltokeskus, joka tuottaa teloja, telapinnoitteita ja telojen mekaanisen kunnossapidon palveluita kaikille sellu- ja paperikoneille niiden alkuperäisvalmistajasta tai koosta riippumatta. Lisäksi keskuksella on varaosa- ja tehdashuoltopalveluita ja se pystyy valmistamaan myös keraamisia telapinnoitteita.

 

Metso on lisännyt vakaasti paikallista läsnäoloaan Kiinassa. Zibon huoltokeskuksen perustaminen on jatkoa yhtiön sitoutumiselle Kiinan massa- ja paperiteollisuuden palvelemiseen paikallisesti. Metso avasi ensimmäisen huoltokeskuksensa Kiinassa, Jiangsun maakunnan Wuxissa, vuonna 2001. Keskuksen laajennus vuonna 2007 kaksinkertaisti sen telahuoltokapasiteetin ja syyskuuhun 2010 mennessä siellä oli huollettu 3000 telaa. Tammikuussa 2009 Metso avasi toisen, Etelä-Kiinan massa- ja paperiteollisuutta palvelevan huoltokeskuksensa Guangzhouhun, Guangdongin maakuntaan.

 

Kiinan massa- ja paperiteollisuus on toteuttanut huomattavia investointeja kymmenen viime vuoden aikana. Metso on osallistunut useisiin näistä hankkeista ja on tällä hetkellä alan johtava teknologiatoimittaja.

 

Vuonna 2009 Kiina oli Metso-konsernin merkittävin maa saatujen tilausten arvolla (762 milj.e.) mitattuna. Liikevaihdolla mitaten se oli Metso-konsernin toiseksi suurin maa (538 milj.e.). Metson palveluksessa on Kiinassa yhteensä noin 2 600 henkilöä.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antaa:
Xie Daorong, General Manager, China, Service, Paperit-liiketoimintalinja, Metso, puh. +86 510 8522 5939, matkapuh. +86 139 515 80902 (kiinaksi ja englanniksi)

 

Mika Tolvanen, johtaja, Service, Paperit-liiketoimintalinja, Metso
Puh. +358 40 758 8756

Metso Twitterissä