Lehdistötiedote marraskuuta 5, 2010 02.30.00 ip. CET

Metso hoitaa kartonkikoneen siirron indonesialaiselle Pelita Cengkareng Paperille

Metso Oyj:n lehdistötiedote 5.11.2010 klo 14:30 paikallista aikaa


Metso hoitaa ulkopakkauskartonkikoneen siirron PT. Pelita Cengkareng Paper & Co. -yhtiön Subangin tehtaalle Indonesiaan. Siirretty kone otetaan käyttöön vuoden 2011 viimeisellä neljänneksellä. Tilauksen arvoa ei julkisteta. Tämäntyyppisten siirtoprojektien arvo on tyypillisesti 5-10 miljoonaa euroa  projektiin sisältyvän palvelun laajuudesta riippuen. Tilaus kirjataan pääosin Paperi- ja kuituteknologian neljännen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin ja automaatiojärjestelmän päivityspaketin osalta Energia- ja ympäristöteknologian neljännen neljänneksen saatuihin tilauksiin.

 

Tampellan valmistama (nykyisin Metso-teknologiaa) kraftlainer-kone kunnostetaan ja uudistetaan tuottamaan testlainer- ja aallotuskartonkia. Metso toimittaa mittavan palvelupaketin, joka sisältää koneen purku- ja pakkausvalvonnan, suunnittelua, asennusvalvonnan ja koneen käyttöönottotuen.

 

Metso modernisoi koneen kuivatusosan uudella huuvalla sekä  viirapesureilla. Toimitukseen sisältyy myös kokonainen automaatiojärjestelmän päivityspaketti, mukaanlukien kone- ja prosessiohjaukset, laatumittaukset sekä käyttöjen ohjaukset koko tuotantolinjaan.

 

Paperikoneiden uudistus ja siirrot ovat osa Metson laajaa palvelutarjontaa, jossa yhdistyvät asiantuntijapalvelut, koneiden uudistusliiketoiminta, projektinhoito sekä automaatioratkaisut. Palvelua vahvistaa Metson mittava asennettu konekanta.
PT. Pelita Cengkareng Paper on perustettu vuonna 1974 ja yhtiö valmistaa kraftlainer- ja aallotuskartonkia, duplex- ja triplex-laatuja sekä käärepaperia. Yhtiön tämänhetkinen vuosituotantokapasiteetti on 190 000 tonnia. Uudelle Subangin tehdasalueelle laajennettaessa kapasiteetti nousee  540 000 vuositonniin.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antavat:
Mikko Osara, Paperikoneet-yksikön myyntijohtaja, Paperit-liiketoimintalinja, Metso, puh. 040 841 8804
Mika Ollikainen, maajohtaja, Paperit-liiketoimintalinja, Metso, puh. +62 811 1871461

 

Metso Twitterissä