Lehdistötiedote joulukuuta 8, 2010 03.00.00 ip. CET

Metso uudistaa Hinton Pulpin sellunkuivauskoneen Kanadassa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 8.12.2010 klo 15:00 paikallista aikaa


Metso toimittaa sellunkuivauskoneen uudistuksen kanadalaiselle Hinton Pulpille Hintoniin, Albertan provinssiin. Projekti toimitetaan ja asennetaan vuoden 2011 loppupuolella. Tilauksen arvo on yli 10 miljoonaa euroa. Tilaus on kirjattu Paperi- ja kuituteknologian neljännen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin.

 

Metson toimitus käsittää uuden yläviirayksikön, puristinosan muutoksia, ilmakuivaimen uudistuksen, kuivan pään pulpperin uudistuksen sekä uuden korkeatuotantoisen arkkileikkurin.

 

Uudistus nostaa huomattavasti kuivauskoneen kapasiteettia. Hinton Pulpin johtaja Brian Grantham toteaa: "Tehtaan sellunkuivauskoneen uudistus auttaa tehdasta tuottamaan lisää vihreää energiaa, vähentämään maakaasun kulutusta ja pienentämään hiilijalanjälkeä."

 

Hinton Pulp on osa West Fraser Timber Co. Ltd. -yhtiötä. West Fraser on integroitu puunjalostusyhtiö, joka tuottaa puutavaraa, haketta, LVL- ja MDF-levyä, vaneria, sellua ja sanomalehtipaperia. Yhtiöllä on toimintaa läntisessä Kanadassa ja Yhdysvaltojen eteläosissa.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antavat:

 

Peter Jones, myyntipäällikkö, Sellunkuivaus, Kuidut-liiketoimintalinja, Metso, puh. +1 770 263 1597

 

Jukka Tiitinen, Pohjois-Amerikan aluejohtaja, Paperi- ja kuituteknologia, Metso, puh. +358 40 740 6178 tai +1 404 433 0937

Metso Twitterissä