Pörssitiedote joulukuuta 16, 2010 08.15.00 ap. CET

Metso uusi 500 miljoonan euron valmiusluoton

Metso Oyj:n pörssitiedote 16.12.2010 klo 8:15 paikallista aikaa

 

Metso Oyj on allekirjoittanut 500 miljoonan euron määräisen viisivuotisen sitovan valmiusluottosopimuksen 14 pankin muodostaman ryhmän kanssa. Luotto korvaa vuonna 2006 sovitun samankokoisen valmiusluoton, joka on tällä hetkellä nostamatta. Uusi valmiusluotto on tarkoitettu ensisijaisesti tukemaan Metson lyhytaikaista varainhankintaa.

 

Luoton pääjärjestäjinä olivat Citi, Commerzbank, CA-CI Bank, Danske Bank, Nordea, Pohjola Pankki, SEB ja Svenska Handelsbanken. Muut järjestäjäpankit olivat BBVA, ICBC, ING, Intesa Sanpaolo, Standard Chartered ja Wells Fargo.


Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antaa:
Pekka Hölttä, rahoitusjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3195

 

Lisätietoja sijoittajille antaa:
Johanna Henttonen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3253

 

 

 

 

 

Metso Oyj

 

Olli Vaartimo
talous- ja rahoitusjohtaja

 

Johanna Henttonen
sijoittajasuhdejohtaja

 

jakelu:

Nasdaq OMX Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.metso.com

Metso Twitterissä