Lehdistötiedote helmikuuta 5, 2010 11.30.00 ap. CET

Metso toimittaa jauhatuslaitteita Newcrestin kultakaivokselle Australiaan

Metso Oyj:n lehdistötiedote 5.2.2010 klo 11:30

Metso toimittaa kaksi jauhinmyllyä ja niihin liittyvän laitteiston Newcrestin Cadia Valleyn kultakaivokselle Australiaan. Kahden erillisen tilauksen yhteisarvo on yli 16 miljoonaa euroa. Laitteet asennetaan kesäkuun 2010 loppuun mennessä. Tilaukset sisältyvät Metson Kaivos- ja maarakennusteknologia -segmentin vuoden 2009 neljännen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin.

 

Tilaukset sisältävät kuulamyllyn ja vertikaalimyllyn. Kuulamyllyssä on tehokkain Australiaan toimitettu jauhatusjärjestelmä. Toimitettava vertikaalimylly on kooltaan maailman suurin. Kuulamylly asennetaan Newcrest Cadian avolouhoksen rikastamoon ja vertikaalimylly yhtiön Ridgewayn maanalaisen kaivoksen yhteyteen.

 

Newcrest on Australian suurin kullantuottaja ja maailman kymmenen suurimman kaivosyhtiön joukossa. Yhtiöllä on seitsemän toiminnassa olevaa kaivosta, joista viisi toimii Australiassa, yksi Indonesiassa ja yksi Papua-Uudessa-Guineassa.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 26 500 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antavat:

Ross Wotherspoon, Vice President, Australian ja Uuden-Seelannin alue, Kaivos- ja maarakennusteknologia, Metso, puh. +61 418 282 369

 

Sudhir Srivastava, Senior Vice President, Aasian markkina-alue, Kaivos- ja maarakennusteknologia, Metso,  puh. +91 98 107 29990

 

 

Metso Twitterissä