Lehdistötiedote helmikuuta 4, 2010 11.00.00 ap. CET

Metso uudistaa kaksi Shandong Chenming Paperin paperikonetta Kiinassa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 4.2.2010 klo 11:00

Metso toimittaa kiinalaisen Shandong Chenming Paper Holdings Limited -yhtiön tytäryhtiöiden tehtaille kaksi hienopaperikoneuudistusta. Tilausten kokonaisarvo on noin 10 miljoonaa euroa. Tilaukset ovat jatkoa Metson aikaisempiin toimituksiin Shandong Chenming Paperille. Tilaukset on kirjattu Paperi- ja kuituteknologian vuoden 2009 neljännen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin.

 

Metson toimitus Wuhan Chenming Hanyang Paperille Wuhaniin, Hubein maakuntaan, sisältää liimapuristimen, ilmakuivaimen ja jälkikuivatusosan muutoksia. Metson toimitus Shouguang Chenming Art Paperille Shouguangiin, Shandongin maakuntaan, käsittää puristinosan kenkäpuristinuudistuksen sekä BCTMP-laitokselle (valkaistu kemikuumahierre) tehtävän muutoksen. Wuhanin uudistettu  paperikone käynnistyy vuoden 2010 lopulla, Shouguangin uudistettu paperikone vuonna 2011.

 

Wuhan Chenming Hanyang Paper Co., Ltd. ja Shouguang Chenming Art Paper Co., Ltd. ovat Kiinan suurimpiin paperintuottajiin lukeutuvan Shandong Chenming Paper Holdings Limited -yhtiön tytäryhtiöitä. Vuonna 2008 yhtiön paperintuotantokapasiteetti oli yli 3 miljoonaa tonnia, liikevaihto yli 2 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 17 000.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 26 500 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

 

Lisätietoja lehdistölle antaa:

Mikko Osara, uusintojen myynnin päällikkö, Paperit-liiketoimintalinja, Metso

Puh. 040 841 8804

 

 

Metso Twitterissä