Lehdistötiedote maaliskuuta 24, 2010 02.00.00 ip. CET

Metso toimittaa jauhatuslaitteita Kinross Gold -kultakaivokselle Brasiliaan

Metso Oyj:n lehdistötiedote 24.3.2010 klo 14:00 paikallista aikaa

 

Metso toimittaa täydellisen kuulamyllyn ja siihen liittyvän laitteiston ja palvelut Brasiliaan Kinross Gold -yhtiön Morro do Ouro-kultakaivokseen Paracatuun, joka sijaitsee 230 km maan pääkaupunki Brasiliasta etelään. Toimitus valmistuu kesäkuun loppuun mennessä. Tilaukset sisältyvät Metson Kaivos- ja maarakennusteknologia -segmentin ensimmäisen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin. Tilauksen arvoa ei julkisteta.

 

Tilaukseen sisältyy kolmen kuulamyllyn lisäksi alustarakenteet, varaosat sekä asennuksen valvonta. Metso on jo toimittanut asiakkaalle yhden SAG-tyyppisen jauhinmyllyn ja kaksi kuulamyllyä.

 

Kinrossin koko investoinnin arvo on noin 70 miljoonaa euroa. Kinross on kanadalainen kultakaivosyhtiö, jonka kaivokset sijaitsevat Yhdysvalloissa, Brasiliassa, Chilessä, Ecuadorissa ja Venäjällä. Yhtiöllä on maailmanlaajuisesti noin 5 500 työntekijää. Kinross on listattu Toronton ja New Yorkin pörsseissä.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

Lisätietoja lehdistölle antaa (englanniksi):

 

Eduardo Kubric, myyntijohtaja, Brasilia, Kaivos- ja maarakennusteknologia, Metso, puh. +55 15 2102 1636

Metso Twitterissä