Pörssitiedote maaliskuuta 4, 2010 10.30.00 ap. CET

Metso toimittaa kartonginvalmistuslinjan kiinalaiselle Zhejiang Ji'An -yhtiölle

Metso Oyj:n yhtiötiedote 4.3.2010 klo 10:30

Metso toimittaa kiinalaiselle Zhejiang Ji'An Paper Packet Co., Ltd. -yhtiölle ulkopakkauskartonkia valmistavan tuotantolinjan yhtiön Haiyanissa, Jiaxingin kaupungissa, Zhejiangin maakunnassa sijaitsevalle tehtaalle. Tuotantolinja otetaan käyttöön vuoden 2011 toisen neljänneksen aikana. Tilauksen arvoa ei julkisteta. Tämäntyyppisten tuotantolinjojen arvo on noin 80-100 miljoonaa euroa toimituksen laajuudesta riippuen. Tilaus kirjataan Metson Paperi- ja kuituteknologian ja Energia- ja ympäristöteknologian ensimmäisen  vuosineljänneksen aikana saatuihin tilauksiin.

 

Metson toimitus sisältää ulkopakkauskartonkikoneen .  Täysautomatisoitu rullain toteuttaa rullauksen uudella tavalla yhdessä tasossa. Metson automaatiotoimitukseen sisältyvät prosessi-, kone- ja laatuohjaukset. Toimitettavan ulkopakkauskartonkikoneen päivätuotantokapasiteetti on noin 1 900 tonnia valkaistusta kraftmassasta, siistausmassasta, kierrätyspaperista sekä kierrätetystä aaltopahvista valmistettua päällystettyä valkopintaista pakkauskartonkia.

 

Zhejiang Ji'An Paper Packet Co., Ltd. on Shanghai Taison Pulp & Paper Groupin tytäryhtiö. Zhejiang Ji'An tuottaa ulkopakkauskartonkia kahdella Metson toimittamalla koneella. Yhtiön vuotuinen tuotantokapasiteetti on noin 750 000 tonnia.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

 

Lisätietoja lehdistölle antaa:

Hannu T. Pietilä, myyntijohtaja, Paperit-liiketoimintalinja, Metso

Puh. 040 503 4085

 

Lisätietoja sijoittajille antaa:

Marja Kortesalo, sijoittajasuhdepäällikkö, Metso Oyj, puh. 020 484 3211

 

Metso Twitterissä