Pörssitiedote maaliskuuta 24, 2010 01.00.00 ip. CET

Metso toimittaa kartonginvalmistusteknologiaa Cheng Loong Corporation -yhtiölle Taiwaniin

Metso Oyj:n yhtiötiedote 24.3.2010 klo 13:00

 

Metso toimittaa kartonginvalmistusteknologiaa Cheng Loong Corporation -yhtiön Hou-Lin paperitehtaan uudelle ulkopakkauskartongin tuotantolinjalle Taiwaniin. Tuotantolinjan on määrä käynnistyä vuoden 2011 toisella vuosineljänneksellä. Tilauksen arvo on yli 20 miljoonaa euroa. Tilaus kirjataan Metson Paperi- ja kuituteknologian ensimmäisen vuosineljänneksen aikana saatuihin tilauksiin.

 

Metson toimitus sisältää kolme perälaatikkoa kolmikerroslainerkoneelle,  laimennusjärjestelmän taustakerrokselle, puristinosan ja filmiliimapuristimen. Kuivatusosalle toimitetaan kostutuslaite paperiradan kosteusprofiilin säätöön.

 

Vuonna 1959 perustetulla Cheng Loong Corporation -yhtiöllä on neljä paperitehdasta ja viisi laatikkotehdasta Taiwanissa. Yhtiön paperin ja kartongin  vuosituotantokapasiteetti on noin 1,8 miljoonaa tonnia. 

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

 

Lisätietoja lehdistölle antaa:

Hannu T. Pietilä, myyntijohtaja, Paperit-liiketoimintalinja, Metso

Puh. 040 503 4085

 

Lisätietoja sijoittajille antaa:

Johanna Henttonen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3253

 

 

 

Metso Oyj

 

Olli Vaartimo
varatoimitusjohtaja

 

Kati Renvall
viestintäjohtaja

 

jakelu:

Nasdaq OMX Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.metso.com

 

 

Metso Twitterissä