Lehdistötiedote huhtikuuta 1, 2010 11.00.00 ap. CET

Metso myy Flexowell-kuljetinhihnatoimintonsa ContiTech Transportbandsysteme GmbH:lle

Metso Oyj:n lehdistötiedote 1.4. 2010 klo 11:00 paikallista aikaa

 

Metso myy Flexowell-kuljetinhihnatoimintonsa ja siihen liittyvän omaisuuden Moersissa, Saksassa, ContiTech Transportbandsysteme GmbH:lle. Flexowell tuottaa kuljetinhihnoja ja massatavarankäsittelyäjärjestelmiä, ja se kuuluu Metson Kaivos- ja maarakennusteknologiasegmenttiin. Kaupasta huolimatta kuljetinhihnat ja massatavarankäsittelyjärjestelmät muodostavat edelleen olennaisen osan Metson tarjontaa kaivos- ja maarakennustoimialoille. Myynti on osa Metson nykyisen tuoterakenteen kehittämiseen ja yksinkertaistamiseen pyrkivää strategiaa, jonka tavoitteena on varmistaa kilpailukyky ja kehittää asiakaspalvelua. Kaupan lopullinen hyväksyminen edellyttää tarvittavien viranomaisten hyväksynnän. Myynnillä ei ole merkittävää vaikutusta Metson taloudelliseen tulokseen.

 

Flexowell-kuljetinhinaliiketoiminta on suunniteltu siirrettäväksi ContiTech Trasportbandsysteme GmbH:lle toukokuun 1. päivänä. Koko Flexowellin henkilökunta Moersissa siirtyy ContiTech Trasportbandsysteme GmbH:n työntekijöiksi.

 

ContiTech Transportbandsysteme GmbH on teräskaapeli- ja kangassäikeisten kuljetinhihnojen, huoltomateriaalien ja erikoistuotteiden kehityskumppani, valmistaja ja järjestelmätoimittaja, jolla on maailmanlaajuinen asennus- ja huoltopalveluverkosto. ContiTech Transportbandsysteme GmbH:n omistaa ContiTech AG.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antavat (englanniksi):
João Ney Colagrossi, johtaja, Palvelut-liiketoimintalinja, Metso, puh. +358 50 317 3820

 

Mark Glendenning, johtaja, kuljetinjärjestelmät, Palvelut-liiketoimintalinja, Metso,  puh +46 410 52519

 

Metso Twitterissä