Lehdistötiedote huhtikuuta 15, 2010 03.45.00 ip. CET

Metso ostaa Viconsys konenäköjärjestelmäliiketoiminnan

                                                                                                               

Metso Oyj:n lehdistötiedote15.4.2010 klo 15:45

Metso ostaa Viconsyksen vianilmaisu- ja katkokamerajärjestelmä -liiketoiminnan. Ostettava liiketoiminta siirtyy Metson omistukseen tänään ja se liitetään Metso Energia- ja ympäristöteknologiasegmenttiin. Kaupan myötä Metson palvelukseen siirtyy noin 30 henkilöä.

 

Konenäköliiketoiminnan oston tavoitteena on täydentää Metson tuote- ja palvelutarjontaa paperi- ja muulle prosessiteollisuudelle. Kasvava tuotetarjonta sopii hyvin Metson maailmanlaajuiseen myynti- ja huoltoverkostoon, jonka kautta Metso pystyy parantamaan hankitun liiketoiminnan nykyisten ja uusien asiakkaiden palvelua.

 

Viconsys tunnetaan johtavana konenäköjärjestelmien toimittajana maailmassa. Kolmen viime vuoden kuluessa se on kyennyt hankkimaan yli sata toimitusreferenssiä.

 

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

 

Lisätietoja lehdistölle antaa:

Pekka Vänni, Liiketoiminnan kehitysjohtaja, Process Automation Systems, Automaatio-liiketoimintalinja, Metso; puh. 040 552 8374

 

Lisätietoja sijoittajille antaa:

Marja Mäkinen, sijoittajasuhdepäällikkö, Metso Oyj, puh. 020 484 3211

 

 

 

 

 

Metso Twitterissä