Lehdistötiedote huhtikuuta 28, 2010 10.00.00 ap. CET

Metso toimittaa kartonginvalmistusteknologiaa Amcorille Australiaan

Metso Oyj:n lehdistötiedote 28.4.2010 klo 10:00

Metso on saanut kartonginvalmistusteknologiaa koskevan lisätilauksen Amcor Packaging (Australia) Pty Ltd -yhtiöltä yhtiön uudelle Botanyssa, Australian Sydneyssa, sijaitsevalle ulkopakkauskartongin tuotantolinjalle. Vuonna 2008 saadun ja 17.9.2008 julkaistun päätilauksen pakkauskartonkilinja on suunniteltu käynnistyvän vuoden 2011 toisella puoliskolla. Lisätilauksen arvoa ei julkisteta. Tilaus kirjataan pääosin Paperi- ja kuituteknologian ensimmäisen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin ja automaatiotoimituksen osalta Energia- ja ympäristöteknologian ensimmäisen neljänneksen saatuihin tilauksiin.

Metson toimitus Botanyn tehtaan testlainerikoneelle laajentuu kattamaan kaikki tehtaan pääprosessilaitteet ja valvontajärjestelmät. Lisätilaukseen sisältyy mm. säätöventtiileitä ja instrumentointia sekä tehdassuunnittelu ja sähköistys Metson käytönohjauksin. Laajennettu toimitus ja projektointi hyödyttävät Amcoria huomattavasti. Kone rakennetaan tuottamaan Amcorille ja sen asiakkaille korkealaatuista testlainerikartonkia ja mahdollistamaan uusien kevyempien lainerituotteiden valmistuksen. Ympäristöystävällinen konsepti säästää energiaa ja vettä.

 

Amcor Packaging (Australia) Pty Ltd  kuuluu Amcor Limited -yhtiöön. Amcor Limited on maailmanlaajuinen pakkausvalmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman muovi-, kuitu-, metalli- ja lasipakkaustuotteita ja pakkauksiin liittyviä palveluita. Yhtiön vuotuinen liikevaihto on noin 9,5 miljardia euroa (yli 14 miljardia Australian dollaria), ja sillä on maailmanlaajuisesti 35 000 työntekijää. Yhtiöllä on 300 tuotantoyksikköä kaikkiaan 43 maassa.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

 

Lisätietoja lehdistölle antaa:

Hannu T. Pietilä, myyntijohtaja, Paperit-liiketoimintalinja, Metso, puh. 040 503 4085

 

 

Metso Twitterissä