Pörssitiedote toukokuuta 14, 2010 01.15.00 ip. CET

Metso sopi immateriaalioikeuksia koskevan riidan Australiassa

Metso Oyj:n yhtiötiedote 14.05.2010 klo 13:15

Australialaisessa tuomioistuimessa on saatettu päätökseen Metson immateriaalioikeuksien suojaamiseen liittyvä oikeudenkäynti. Oikeuden päätöksen mukaisesti oikeudenkäynnin vastapuolet ovat maksaneet Metsolle noin 14 miljoonan euron (20 miljoonaa Australian dollaria) suuruisen sovintokorvauksen, mikä kirjataan Kaivos- ja maarakennusteknologian vuoden 2010 toisen neljänneksen tulokseen. Metso suojaa myös tulevaisuudessa aktiivisesti immateriaalioikeuksiaan eri puolilla maailmaa pyrkien samalla edistämään reilua kilpailua.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja antavat:

Erica Aminoff, lakiasiainjohtaja, Kaivos- ja maarakennusteknologia, Metso, puh.  020 484 3246

Johanna Henttonen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso Oyj, puh. 040 530 0778

 

 

Metso Oyj

 

Olli Vaartimo
varatoimitusjohtaja

 

Johanna Henttonen
sijoittajasuhdejohtaja

 

jakelu:

Nasdaq OMX Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.metso.com

 

 

Metso Twitterissä