Lehdistötiedote toukokuuta 25, 2010 03.00.00 ip. CET

Metson hankkimasta Tamfelt Oyj Abp:sta Kudokset-liiketoimintalinja

Metso Oyj:n lehdistötiedote 25.5.2010 klo 15:00

Metson hankkimasta Tamfelt Oyj Abp:sta on muodostettu Metson Paperi- ja kuituteknologian Kudokset-liiketoimintalinja. Tamfelt poistui pörssistä 4.5.2010 Metson omistusosuuden noustua 100 %:iin Tamfeltin osakekannasta.

 

Kaupparekisteriin on merkitty 21.5.2010 nimenmuutos Tamfelt Oyj Abp:sta Metso Fabrics Oy:ksi. Metso Fabrics Oy:n tytäryritykset Tamfelt PMC Oy, Tamfelt Filtration Oy ja Tamfelt Kiinteistöt Oy jatkavat toistaiseksi nykyisillä nimillä. 

 

Reima Kerttula, joka toimi Tamfeltin toimitusjohtajana, on nimitetty Kudokset-liiketoimintalinjan johtajaksi.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antaa:

Reima Kerttula, johtaja, Kudokset-liiketoimintalinja, Metso, puh. 040 064 8458

 

Metso Twitterissä