Pörssitiedote kesäkuuta 8, 2010 08.30.00 ap. CET

Metson pääomamarkkinapäivä

Metso Oyj:n pörssitiedote 8.6.2010 klo 08:30

Metso järjestää tänään ja huomenna pääomamarkkinapäivän eli Capital Markets Day 2010 -tapahtuman analyytikoille ja sijoittajille Kirkkonummella ja Porissa. Tapahtumassa käsitellään sitä, miten Metso hyödyntää elpyvien markkinoiden mahdollisuuksia kestävien ratkaisujensa avulla. Esityksiä pitävät sekä konsernin että ulkopuoliset kaivos- ja bioenergiamarkkinoiden asiantuntijat.

 

"Olemme nähneet maailmantalouden elpymisen vauhdittuvan ja myönteiset merkit useimpien asiakasteollisuuksiemme kysynnässä ovat jatkuneet.  Asiakkaiden kohentuvat kapasiteetin käyttöasteet tukevat palveluliiketoimintaamme ja useimmat asiakkaamme ovat asteittain saamassa luottamusta lisätäkseen investointitasojaan. Seuraamme eteläisen Euroopan taloustilannetta, mutta sillä ei tähän mennessä ole ollut olennaista vaikutusta maailmanlaajuiseen kysyntäympäristöömme", sanoo Metson toimitusjohtaja Jorma Eloranta.

 

"Uskomme Metson olevan vahvempi kuin puolitoista vuotta sitten. Kehitystämme tukevat kehittyvien markkinoiden voimakkaana jatkuva kasvu, vahva palveluliiketoimintamme ja ympäristöratkaisujemme kasvava kysyntä. Olemme lisänneet  kustannusrakenteemme joustavuutta ja vahvistaneet taloudellista asemaamme. Jatkamme määrätietoista työtä pitkän aikavälin taloudellisten tavoitteiden saavuttamiseksi", kommentoi Eloranta.

 

Metson johdon pääomamarkkinapäivän esitykset ovat saatavilla verkkosivuillamme englanniksi osoitteessa www.metso.com/investors. Webcast-tallenteet esityksistä ovat saatavissa samasta verkko-osoitteesta 8.6.2010 aikana.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja antaa:

Johanna Henttonen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso Oyj, puh. 040 530 0778

 

 

Metso Oyj

 

Olli Vaartimo
varatoimitusjohtaja

 

Johanna Henttonen
sijoittajasuhdejohtaja

 

jakelu:

Nasdaq OMX Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.metso.com

Metso Twitterissä