Lehdistötiedote heinäkuuta 7, 2010 10.00.00 ap. CET

Metso laajentaa kunnossapitotoimintaansa Myllykosken Plattlingin tehtaalla Saksassa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 7.7.2010 klo 10:00

 

Metso ja Myllykosken MD Plattlingin tehdas ovat allekirjoittaneet Saksan Plattlingissa sijaitsevan MD Plattlingin paperitehtaan kunnossapitoa koskevan sopimuksen. Monivuotinen sopimus astuu voimaan 1.1.2011.

 

Sopimuksen mukaisesti MD Plattlingin tehdas ulkoistaa kahden, kevyesti päällystettyä aikakauslehtipaperia valmistavan tuotantolinjansa kunnossapidon Metsolle. Tehtaan noin 70-henkinen kunnossapitohenkilöstö siirtyy Metson palvelukseen.

 

Metso vastaa jo ennestään Myllykosken yhteistyökumppanin omistaman Plattling Papierin superkalanteroitua SC-paperia tuottavan linjan kunnossapidosta. SC-linja, joka käynnistyi joulukuussa 2007, sijaitsee samalla tehdasalueella kuin MD Plattling. Metson kunnossapitovastuiden huomattava laajennus Plattlingissa on merkki asiakkaan luottamuksesta Metsoon ja sen kunnossapitokonseptiin.

 

"Valitsimme kunnossapitokumppanin hyväksi todetun yhteistyön ja myönteisten kokemustemme perusteella", sanoo Plattlingin johtaja Caius Murtola. Metsolle sopimus on erittäin tärkeä kunnossapitoreferenssi ja merkittävä askel eteenpäin kehitettäessä palveluliiketoimintaa, joka on yksi yhtiön strategian kulmakiviä.

 

MD Plattling on osa Myllykoski-konsernia. Plattling Papier on osa Myllykosken yhteistyökumppania Rhein Papier GmbH:ta. Myllykoski on perheomistuksessa oleva kansainvälinen paperiteollisuusyhtiö, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa, Saksassa ja Yhdysvalloissa. Myllykoski on yksi maailman suurimmista painopapereiden tuottajista. Yhtiön seitsemän paperitehtaan kokonaiskapasiteetti on vuosittain lähes 3 miljoonaa tonnia ja se työllistää noin 2 700 henkilöä.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja antaa:
Toimitusjohtaja Jouni Iikkanen, Metso Mill Service Plattling GmbH
Puh. +49 172 6280 180

 

Metso Twitterissä