Lehdistötiedote heinäkuuta 19, 2010 03.00.00 ip. CET

Metso ostaa Wyesco of Louisiana L.L.C:n huoltoliiketoiminnan Yhdysvalloissa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 19.7.2010 klo 15

 

Metso ostaa Wyesco of Louisiana L.L.C:n huoltoliiketoiminnan Slaughterissa, Yhdysvaltojen Louisianan osavaltiossa. Hankittu liiketoiminta, joka työllistää 30 henkilöä, liitetään Metso Wyescon huoltokeskuksen nimellä Metson Paperi- ja kuituteknologia -segmenttiin 19.7.2010 alkaen. Kaupan arvoa ei julkisteta.

 

Wyesco of Louisiana L.L.C. on harjoittanut huoltotoimintaa yli kymmenen vuoden ajan ja on tähän saakka huolehtinut Metson lisensoimana joidenkin sellutehdaskomponenttien korjauksista. Korjaustoiminnasta on kehittynyt yksi Yhdysvaltojen monipuolisimmista. Yritys tarjoaa huolto- ja korjauspalveluita mm. sellunkeittimien komponenteille, kuten korkea- ja matalapainesyöttimille, lipeänerottimille, hakesyöttimille ja höyrynsyöttimille. Metso Wyescon huoltokeskus pystyy näiden lisäksi korjaamaan sakeamassa- ja MC-pumppuja, paine- ja prosessipumppuja, puukentän laitteita, sekoittimia, pulpperin roottoreita ja kuljettimia.

 

Kauppa täydentää Metson Pohjois-Amerikan selluteollisuudelle tarjoamia huoltopalveluita, teknologiaa ja tuotevalikoimaa ja liittyy osana Metson strategiaan kasvattaa palveluliiketoiminnan osuutta yhtiössä.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja antavat:
Jukka Tiitinen, toimitusjohtaja, Pohjois-Amerikka, Paperi- ja kuituteknologia, Metso, puh. 040 740 6178
Bill Bohn, aluejohtaja, Kuidut-liiketoimintalinja, Pohjois-Amerikka, Metso, puh. +1 404 394 5924

 

Metso Twitterissä